In de korte broek naar Kiel 101 km

Een mooi plan om naar Rensburg te gaan (70 km) viel al vroeg in duigen. We kregen van booking bericht dat we omgeboekt hadden naar een week later. Hotel gebeld . Zat vol … en hadden niets veranderd. Na een duidelijk geboren met de man van het hotel bood hij aan dat we bij hem konden slapen. We zijn verder gaan zoeken . Alles vol op dit moment of 300 euro. Uiteindelijk Kiel gekozen ( altijd leuk 🙂 )

Qua weer een prima dag. Weg met de regenpakken en verder in de korte broek. Mooie tocht. Noord-duitsland is wel leeg voor wat betreft aanlegmogelijkheden. We hebben dan ook zelf brood bij en hebben in een bushokje op de bank gezeten

Overal staan borden met “Radwegschäden” om te waarschuwen dat de fietspaden kapot zijn. Allereerst komt men daar zonder borden ook snel achter. Ten tweede hebben we minimaal 500 borden gezien. Diet zijn allemaal gemaakt en geplaatst. Daarvoor zijn veel mensen in touw die gepland moeten worden met vrije dagen en. En dat voor iets dat zinloos is. Een idee zou kunnen zijn om een aantal van de bordenplastsers om te scholen tot fietspaden reparateur. Werk verzekerd en zinnig. Ik denk eerder dat er een schema ligt wanneer de bestaande borden vervangen gaan worden………Dit soort gedachten komen op als je 100 km fietst..

Het was nog een hele tocht naar Kiel. Van hieruit gaan we morgen langs de kust richting Flensburg. Een beetje minder kilometers. Nu waren we er pas om 19u

3 gedachten over “In de korte broek naar Kiel 101 km

  1. Na, ihr Zwei, Ihr seid ja gut unterwegs. Schon in Kiel angekommen, super. Und die Radwege werdn sicher auch besser. Schöne Fotos. Fahrt gut und nuch viele schöne Touren. Grüße aus dem verregneten Süden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.