Laatste etappe heenreis naar Birkerød

Vandaag de laatste etappe naar het einddoel van de heenreis. Na een lekker ontbijt namen we afscheid van Jörn en Annie. Die hebben ons fantastisch verwend en we gingen gisteren naar bed na een lekker dine waarbij veel oude verhalen werden uitgewisseld Daar hoorde natuurlijk “wat” wijn bij. We hebben in ieder geval vast geslapen.

De route ging terug naar Køge en daarna zo’n 25 km langs de oost-kust. Daarna nog 50 km landinwaarts. We hebben een grote bocht gemaakt om Kopenhagen en zijn zo in Birkerød terecht gekomen. Ligt boven Kopenhagen. Deze route ging bijna volledig over mooie brede fietspaden door de natuur.

We kwamen toevallig uit bij een super eettentje. Op ons gemak gesmikkeld

Gisteren een nieuwe regenbroek gekocht. Die kwam vandaag al goed te pas. Net na de middag heeft het een goed uur stevig geregend. Gelukkig was het niet koud

Het was mooi om aan te komen na deze toch flinke tocht. Het weerzin was mooi na zo lange tijd. De komende dagen gaan we gebruiken om eens lekker bij te praten. En om wat te luieren. Onderweg hebben we besloten dat we ook aan de terugweg beginnen. Is mooi om te doen.

We willen ook iedereen bedanken die gereageerd heeft. Was leuk zo.

6 gedachten over “Laatste etappe heenreis naar Birkerød

  1. Leuk dat jullie nog proberen terug te fietsen
    Maar rust eerst even goed uit
    Applaus dat jullie Denemarken heen al gehaald hebben 👏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.